Blog

Konut projeleri Tuzla istanbul

Konut projeleri Tuzlada

Konut projeleri Tuzla istanbul

Konut projeleri Tuzla istanbul ‘da daire ve gayrimenkul konusunda oldukça hareketli bir piyasaya sahiptir. Son dönemlerde konut kredi faizlerinin de eskiye oranla bir miktar düşüş göstermesi ev sahibi olmak isteyenleri tekrar harekete geçirdi.

Özellikle Tuzla ‘da ev sahibi olmak isteyenler için oldukça gözde bir yer haline gelmiştir. Bunun sayılabilir birçok nedeni vardır. Hep birlikte Tuzla genelinde neden istasyon mahallesi satılık daire talebinin çok olduğunu inceleyelim:

Konut projeleri Tuzla istanbul Satılık ilanlar

  • Konut satılık Tuzla denildiğinde akla ilk gelen elbette orada neden daire seçilmesi gerektiğidir. Tuzla genelinde ev sahibi olmak isteyenlerin birçok tercih sebebi vardır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:
  • Her bütçeye uygun satılık daire bulunabilir.
  • Evler her bütçeye hitap ettiği gibi görselliği ile de göz doldurmaktadır.
  • İstanbul’un en havadar bölgesi olması sebebi ile özellikle şehir hayatının sıkıcılığından kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi Tuzla’dır.
  • Tuzla, özellikle belirli bölgelerde insanlar için doğa ile iç içe yaşam demektir. Ev sahibi olmak isteyenler bu nedenle alacakları evin tutarı bazı durumlarda göz ardı edebilmektedirler.
  • İstenilen büyüklükte daire bulunabildiği gibi müstakil formatta sitelerinde yer aldığı Tuzla’ da her kesimden vatandaşın ev sahibi olabilmesi mümkündür.

Konut projeleri Tuzla istanbul fiyatları

  • Konut satılık istanbul denildiğinde genel özelliklerin başında fiyat gelir. Tuzla Bölgesi genel özellikleri itibari ile İstanbul’ un birçok ilçesinden ayrı tutulur. Bu da fiyatlara ister istemez etki etmektedir.
  • 1+1 daire fiyatları 200.000 TL gibi fiyatlarla başlayan Tuzla’da bu fiyatlar daha da yükselebilmektedir.
  • Genel olarak site yerleşkesi olan bölgede 1+1,2+1,3+1 daireler için alıcılarına daireden çok daha fazlasına sahip olabilme imkanı sunmaktadır.
  • 2+1 daireler konumuna göre 250.000 TL ile 450.000 TL arasında değişen rakamlarla satışa sunulmaktadır.
  • Deniz ve orman manzarasının bulunduğu Tuzla genelinde dublex daire sahibi olmak isteyenler için ise fiyatlar 600.000 TL ile başlayan fiyatlar ile devam etmektedir.

Konut projeleri Tuzla istanbul özellikleri

  • Konut satılık Tuzla denildiğinde alıcıların nereden ev alacaklarını ve fiyatta nelerin belirleyici olduğunu bilmeleri gerekmektedir. Bunun başında Tuzla’nın konumu gelir. Tuzla , Gebze ile İstanbul’un Anadolu yakası arasında son noktadır. Konum itibari ile iki noktada sanayi açısından oldukça önemlidir. Sanayi için bu kadar mühim iki merkez her zaman dairenizin fiyatına etki edecek önemli unsurdur. Daha düşük fiyatlara başka yerlerden daire alınabilir ancak Tuzla’ nın sahip olduğu konum dairenize her zaman yüksek prim kazandıracaktır.
  • Tuzla’da bulunan liman ve Pendik’ te yer alan Sabiha Gökçen Havaalanı’ na olan yakınlığı ile yine oldukça gözde bir ilçedir. Bu açıdan da sahip olacağınız daire her yıl değerine değer katacak nitelikte olacaktır.
Konut projeleri Tuzla istanbul ‘da
  • Tuzla genelinde satın alınacak daireler çeşitli özelliklere sahip olabilmektedirler. Daireler 1+1,2+1,3+1 şeklinde satışa sunulur. Ancak neredeyse Tuzla’ nın tamamında özellikle sıfır dairelerde, alıcının ihtiyacını karşılayacak her şey düşünülmüştür.
  • Dairelerin mutfak kısımlarında ankastre setler kullanıma hazır bırakılmıştır. Evin tamamında modern mimari göze çarpmaktadır.
  • Dairelerde yer alan banyo kısmında duşakabin ve armatürler yine en modern seçimlerle yerini almıştır.
  • Evin tamamında renk bütünlüğünü koruyacak şekilde boya ya da duvar kağıdı kullanılmıştır. Neredeyse her dairede buna benzer özellikleri görebilmeniz mümkündür.
  • Tuzla genelinde site yerleşimi olduğu için satın alacağınız daire tam bir düzen içerisinde olacaktır. Bu nedenle dairede ister siz oturun isterseniz kiracınız olsun; sorunsuz şekilde uzun yıllar yaşayabilmeniz mümkündür.

Tuzlada kiralık daireler ve Tuzlada Satılık daireler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.” Konut projeleri Tuzla istanbul ” Bu yazının tüm hakları Concept Gayrimenkul Danışmanlık ‘a aittir.İzinsiz hiçbir şekilde kullanılamaz , yayınlanamaz…

Yavuz

Recent Posts

Tuzla Güncel Konut Projeleri

Tuzla Güncel Konut Projeleri İstanbul'da Yatırım Yapmanın Tam Zamanı! Tuzla Güncel Konut Projeleri nedir? İstanbul,…

8 ay ago

Güncel Konut Projeleri Tuzla

Güncel Konut Projeleri Tuzla 2022 Güncel Konut Projeleri Tuzla ,Bulunduğu lokasyon itibari ile İstanbul’un Anadolu…

2 sene ago

istanbul Tuzlada Satılık Daire

istanbul Tuzlada Satılık Daire istanbul Tuzlada Satılık Daire Fiyatları , her geçen gün İstanbul'da cazibe…

2 sene ago

Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşüm Nedir Kentsel Dönüşüm nedir ? Bir kent içerisinde afet riski taşımakta olan yapıların…

2 sene ago

Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire

Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire , emlak ofisi, gayrimenkul, emlak…

3 sene ago

Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla

Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla ,İnsanların genel anlamda Kentsel Dönüşüm Yasası olarak…

3 sene ago