Blog

Orhanlı toki satılık daire

toki satılık daire orhanlı tuzla

Orhanlı toki satılık daire

Orhanlı toki satılık daire , artan belediyecilik faaliyetleri ile sıklıkla aranan konut tipolojileri arasında yer alıyor. Orhanlı Mahallesi Tuzla sanayi bölgesi olarak biliniyor. Pek çok sektör ve firma bu bölgede iş gücü faaliyetlerini sürdürüyor.

Tuzla Orhanlı toki projesi , doğal alanların azlığıyla ve arsa sorunlarıyla gündeme gelmiştir. Son dokunuşlarla yeşillendirme çalışmaları hız kazanırken, bölgedeki arsa sorunu da çözüme kavuşturuldu. Bugün bölgede konutlaşma da modern bir karakterde devam ediyor.

TOKİ konutlarının Tuzla Orhanlı Mahallesi’ne konuşlandırılması, semtin yaşanabilir dokusuna da katkı sağladı. Bu konutlar çevresinde gelişim gösteren sosyal olanaklar da ekstra bir katkı sağladı.

Tuzla Orhanlı toki projesi nerede?

İstanbul’un sınır ilçesi Tuzla’da yer alan Orhanlı Mahallesi, ilçenin iç kesiminde yer almaktadır. Çevre ilçelerle bağlantı yoluna ve karayoluna yakın bir konumda bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanına yakın olması, bu istikamete ulaşımdaki alternatiflerin de çeşitlenmesini sağlamış.

Hem toplu taşıma hem de bireysel araçlarla kısa sürede havaalanına erişim sağlanabiliyor. Tuzla Orta Mahallesi’nde yer alan Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’ne de nispeten yakın konumda. AVM, muhtarlık binası, sağlık kurumları ve çeşitli lojistik firmalar semtin genel karakterini teşkil ediyor.

Orhanlı TOKİ konutları bünyesinde genişleyen yeşillik ve park alanları, semtte daha doğal bir yaşam alanı yaratıyor.

Orhanlı toki satılık daire fiyatları

Orhanlı Mahallesi kiralık daire fiyatları , 2018 sonuna doğru düşüş eğiliminde. Burada özellikle yatırımlık arsa ve konut satış trafiği oldukça canlı. Buna ek olarak kiralık konut ticaretinde de yükselen bir istatistikten söz edilebilir.

”Orhanlı toki satılık daire” Fiyatları, çevre koşullara ve bina kurgusuna göre değişkenlik gösteriyor. Konut çeşitliliği olarak, stüdyo dairelerden katlı villalara ve site konutlarına kadar farklı alternatifler mevcut. Genç binaların da çoğunluğu oluşturduğu bölgede, yeni bina standartlarına uygun bir yapılanma dikkat çekiyor.

Orhanlı toki kiralık daire fiyatları

Orhanlı kiralık daire Fiyatları 2+1 dairelerde, 65 ila 100 metrekare aralığında oldukça makul. Bu tip yapılarda taban fiyatlar 700-1500TL arası değişiyor. Bunlar ekserî sıfır binalar. Minibüs yoluna ve çeşitli ulaşım ağlarına da yakın konumda yer alıyor.

2+1 ve 3+1 site konutlarında ise; 90 metrekareden başlayarak fiyatlar da yükseliş gösteriyor. Site konutlarında daha konforlu ve lüks bir yaşam standardından söz edilebilir.

Orhanlı Toki satılık daireler

Bu yapılarda en düşük fiyatlandırma kiralıklar da  900 ila 2000 TL arası bir çizelgeye sahip Fiyatların dönemsel olarak düşüp artabileceği de göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca oda sayısı ve metrekare yükseldikçe, belli oranlarda fiyat artışı da mevcut.

Orhanlı Toki ;Site konutlarında cüzi rakamlarla başlayan aidatlar, bazı lüks sitelerde yükse bedellere ulaşabiliyor. Burada da kiracının kriterleri ve tercihleri önem arz edecektir.

  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık Daireler,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık 3+1 Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık 2+1 Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık İşyeri,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık Dublex Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Satılık Dükkan,
  • Orhanlı acil satılık tuzla ,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi satılık işyeri ,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık 3+1 Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık 2+1 Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık İşyeri,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık Dublex Daire,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık Dükkan,
  • Tuzla Orhanlı Mahallesi Kiralık Villa,

Tuzlada yeni konut projeleri İçin; Web  sitemizi  http://tuzlaemlakci.com/ ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.

Yavuz

Recent Posts

Tuzla Güncel Konut Projeleri

Tuzla Güncel Konut Projeleri İstanbul'da Yatırım Yapmanın Tam Zamanı! Tuzla Güncel Konut Projeleri nedir? İstanbul,…

8 ay ago

Güncel Konut Projeleri Tuzla

Güncel Konut Projeleri Tuzla 2022 Güncel Konut Projeleri Tuzla ,Bulunduğu lokasyon itibari ile İstanbul’un Anadolu…

2 sene ago

istanbul Tuzlada Satılık Daire

istanbul Tuzlada Satılık Daire istanbul Tuzlada Satılık Daire Fiyatları , her geçen gün İstanbul'da cazibe…

2 sene ago

Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşüm Nedir Kentsel Dönüşüm nedir ? Bir kent içerisinde afet riski taşımakta olan yapıların…

2 sene ago

Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire

Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire Hepsi Emlak Tuzla Satılık Daire , emlak ofisi, gayrimenkul, emlak…

3 sene ago

Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla

Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla Kentsel Dönüşüm projeleri Tuzla ,İnsanların genel anlamda Kentsel Dönüşüm Yasası olarak…

3 sene ago