• TL
  • USD
  • EUR
  •   Türkçe İngilizce Rusça Arapça Almanca

    istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Tuzla

    istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Tuzla

    istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Tuzla

    • Kategori: Blog
    • Yorum Yok

    istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Tuzla

    istasyon Mahallesi 3+1 kiralık daire Tuzla son dönemlerin belki de en çok araştırılan bölgedir. İstasyon mahallesi son dönemlerde oldukça önem kazanmıştır. Bunun en önemli sebebi Marmaray ’ın faaliyete geçmesidir. Marmaray hattı üzerinde yer alan daireler bir anda fiyatta rekor rakamları görmüşlerdir.

    Tuzla, genel manada sakin bir yaşantının hakim olduğu, İstanbul’ un en huzurlu mekanları arasında yerini almıştır. Bu sebeple bu gölgede kiralık daire alacak kişiler buna göre bir bütçe ayırmak durumundadırlar.

    istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Fiyatları

    istasyon Mah. 3+1 kiralık daire fiyatları konusunda araştırma yaparken birçok farklı rakamlar karşılaşmanız mümkündür. Özellikle istasyon ile denize olan yakınlık mesafesi fiyatlarda belirleyici olmaktadır. Fiyatlara etki eden başka özel durumlar arasında birçok sebep sayılabilir.

    Evi kiralayanların öğrenci olması, kiralık dairenin yer aldığı kat, cephesi ve yaşı gibi durumlar da bu faktörler arasında yerini alır. Evin fiziksel şartları, yıpranmışlığı, ısıtma sistemi dahil bütün özellikleri fiyata direk etki eder.

    Bu sebeple istasyon Mahallesi genelinde kira bedelleri 1200-2500 TL arasında değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda öğrencilerin ya da il dışından gelen ve tek kalacak kişilerin ihtiyacını karşılamak üzere eşyalı evler de mevcuttur. Bu şekilde eşyalı ev kiralama bedeli 2000-2500 TL arasında değişiklik gösterir. Burada da etkili olan eşyaların sayısı, yeterliği ve yeniliği dir.

    Tuzla istasyon Mahallesi 3+1 Kiralık Daire Konum Özellikleri

    istasyon Mah. 3+1 kiralık daire bakanlar öncelikle dairenin konumuna odaklanacaklardır. Çünkü özellikle çocuklu ailelerde ilk tercih okula yakınlık olacaktır. Çocukların kayıtları adrese dayalı sistem ile gerçekleştiği için, seçilecek dairenin de okullar bölgesine çok yakın konumda olması tercih sebebidir.

    Marmaray hattı boyunca sınır giden bir mahalle olması ulaşım konusunda sıkıntı çekmek istemeyenler için öncelikli tercihti. Bunun yanında özellikle Avrupa Yakası’na geçiş yapmak zorunda kalan çalışanlar için Tuzla İstasyon Mahallesi vazgeçilmez bir seçenek olacaktır. Aynı şekilde Gebze-Darıca-Kocaeli hattı için de yol üzerinde olması iş amaçlı gidiş geliş yapan kişiler için de oldukça önemli bir ayrıntıdır.

    Randevu için bizleri arayabilirsiniz…

    0216 494 0 900 /0530 238 22 66

    Melek UZUN.

    Concept Gayrimenkul Tuzla

    Paylaş :

    Aradığınız gayrimenkulü bulamadınız mı ?

    Telefonunuzu bırakın sizi arayalım. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım.

    www.tuzlasatilikdaire.com | © 2024 | Tüm hakları saklıdır. Web Tasarım : TUZLA GAZETESİ