• TL
  • USD
  • EUR
  •   Türkçe İngilizce Rusça Arapça Almanca

    2020 Yılında En Çok Yatırım Yapılan Gayrimenkul Kategorisi

    Tuzla 2020 Yılında En Çok Yatırım Yapılan Gayrimenkul Kategorisi

    2020 Yılında En Çok Yatırım Yapılan Gayrimenkul Kategorisi

    • Kategori: Blog
    • Yorum Yok

    2020 Yılında En Çok Yatırım Yapılan Gayrimenkul Kategorisi

    2020 yılında en çok yatırım yapılan gayrimenkul kategorisi , elbette ki konut oldu. Sanayi alanları her m-ne kadar metre kare ve fiyat olarak fazla bir yekûn toplasa da sayı temel alındığında en fazla yatırım yapılan gayrimenkul aracı daire oldu.

    Özellikle büyük projelere verilen devlet desteği ile birlikte düşen faizler ve inşaat firmalarının kendi kampanyalarını yapmaları bunda etkili oldu. Her büyüklükte konut ve daireye talep geçen yılın bu zamanına göre daha az olsa da şartlar düşünüldüğünde konut, altından sonra en güvenli liman olarak değerlendirildi.

    Emlak sektörü 2020

    Tüketici araştırmalarına göre 2020 -2021 yılı Tuzla yeni konut projeleri kategorisi için değerlendirme yapan kuruluşlar kent yaşamının tehlike ve sorunlarından uzaklaşmak isteyenlerin arsaya yöneldiğini ifade etmektedir.

    Gayrimenkul alıcılarının yöneldiği arsa ve bahçe alımlarıyla bu kanat da oldukça iyi çıkış yaptı. Her ne kadar daire kadar olmasa da geçmiş yıllarla kıyaslandığında kırsal alanlar ve taşrada alınan mülklerin sayısında ciddi bir artış söz konusu.

    Gayrimenkul sektörü 2020

    Tuzla satılık Arsalar her zaman kazandıran bir yatırım aracıdır. Ancak uzun vadede düşünmek ve ona göre yatırım değerlendirmesi yapmak gerekir. Arsadan hemen kar etmek çok nadir gerçekleşen bir durumdur. Ama uzun vadede oldukça karlı bir yatırıma dönüşebilir. Ya da insanların bilmediği bilgilere vakıf olmak gerekir ki bunun için bazı bağlantıların olması ya da çok şanslı olmak gerekir.

    Her zaman olduğu gibi konut sektöründe de orta segment evler daha fazla rağbet gördü. Ama üst segment olanlar da kendi çapında oldukça yeterli bir çıkış yakaladı. 3+1 den daha fazla 1+1 ve 2+1 tipinde daire satışı gerçekleşmiş olduğundan dar gelirli olanların kiradan kurtulmak için satın alıma yönlendiği düşünülebilir.

    2020 Yılında En Çok Yatırım Yapılan Gayrimenkul Kategorisi ‘nde

    Öte taraftan bakıldığında ise yatırım amaçlı konut alanların satış ve kiralama aşamalarında daha fazla şansa sahip olan 1+1 ve 2+1 olan konutları tercih ettiğini söylemek de yanlış olmaz.

    Tuzla satılık arsa alımlarında daha çok kırsal alanlar ve ormandan dönüştürülen 2B arazileri daha fazla yer tutmuş tur. Durum her ne kadar böyle olsa da gayrimenkulde alım zamanının olduğunun farkında olup her türden arsayı alan yatırımcılarda vardır. 2020 yılında tamamlanacak  konut projeleri çeşidi olarak arsa kategorisi, bu sıçramalara rağmen daire kategorisini geçmeyi başaramamıştır.

    Randevu Talepleriniz için;

    Concept Gayrimenkul Tuzla

    Melek UZUN

    0530 238 22 66

     

    Paylaş :

    Aradığınız gayrimenkulü bulamadınız mı ?

    Telefonunuzu bırakın sizi arayalım. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım.

    www.tuzlasatilikdaire.com | © 2024 | Tüm hakları saklıdır. Web Tasarım : TUZLA GAZETESİ